KADIKÖY ANAOKULU

Vizyon: Sanatsal ve kültürel faaliyetler,bilimsel bilgiler ışığında İlgi alanlarına göre eğitim vererek ulusal düzeyde tercih edilen bir kurum olmak

Misyon: Kadıköy Anaokulu olarak ; Çocuklara kendi etkinliklerini planlama olanağı tanıyan, çocukları, çalışanları ve velileriyle ekip olmayı başarabilen, çocukların daha sonraki eğitimlerinde temel olacak kaliteli eğitimi vermek için çabalayan, eğitim hedeflerinde çocuğun etkin, seçici, karar verici olmasını destekleyen personelin motivasyon düzeyini yükseltmeye yönelik faaliyetler yapan, bilime katkıda bulunan ve sürekli kendini yenileyen bir kurum olmak temel misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler:
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servisimiz Yüksekova ilçe merkezinde bulunan Lale meydanından hareket etmektedir. Okula varış süresi ortalama 17 dk dır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 120/82

WEB - https://kadikoyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KADIKÖY KÖYÜ KADIKÖY KÜME EVLERİ KADIKÖY ANAOKULU BLOK NO 175 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Öğretim Şekli :Sabah grubu

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkeze 24km uzaklıkta bulunan Kadıköy köyündedir.

Ulaşım Özel servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinden 20km